در میان افراد موفق و نام آور در زمینه های مختلف، نام فرانک لوید رایت همچون ستاره ای در دنیای معماری می درخشد. فرانک لوید رایت از مشهورترین معماران تاریخ جهان می باشد.
دنیای عجیب و غریب معماری با سازه های بی نظیری که از معماران نام آور برجای مانده است، همگان را متحیر کرده است. این دنیای عجیب و غریب، پیشرفت خود را مدیون افراد با تدبیر و خلاقی همچون فرانک لوید رایت می باشد.
هر کسی با هر علاقه و استعدادی وارد دنیای درهم پیچیده و جذاب افراد موفق شود؛ فردی را شبیه خود پیدا خواهد کرد که با همان استعداد و همان علاقه توانسته باشد، تحولات بی نظیری در تمام دنیا ایجاد کند. از این رو کشف مسیر درست و رسیدن به موفقیت با الهام گرفتن از زندگی افراد موفق بی شک زندگی تان را دگرگون خواهد کرد.
شاید با خود فکر کنید، چنین اتفاقی چطور ممکن می شود؟ که باید بگویم، ذهنیت شما تا پیش از دنبال کردن زندگی این افراد به سمت نشدن و نتوانستن در حرکت است؛ اما به محض اینکه دنبال کننده چند نفر از افراد موفق باشید؛ ذهنتان نیز پذیرای این خواهد بود که هیچگونه موانعی بر سر راه شما قرار ندارد و آنچه که در حرکت و پیشرفت شما تاثیر دارد؛ خواستن و در پی آن تلاش مستمر می باشد.
بیوگرافی فرانک لوید رایت معمار نوین آمریکایی؛ بی شک افکار شما را متحول خواهد ساخت.
بیوگرافی فرانک لوید رایت
فرانک لوید رایت معمار و نویسنده مشهور آمریکایی در ۸ ژوئن ۱۸۶۷ متولد شده است و پس از کامل کردن حدود پانصد ساختمان و طراحی بیش از هزار بنا در ۹ آوریل ۱۹۵۹، در سن ۹۱ سالگی درگذشت.
پدر فرانک، ویلیام رایت کشیش بود، او زمانی که فرانک ۱۸ سال سن داشت، به خاطر یک اختلاف خانوادگی خانواده اش را رها کرد به طوری که برای همیشه هیچ کس خبری از او نداشت.
از آن پس مادر فرانک، به سختی زندگی شان را پیش برد تا در نهایت توانست نقش بسزایی در رشد و پیشرفت پسرش ایفا کند.
فرانک لوید رایت در دانشگاه Wisconsin در رشته مهندسی راه و ساختمان تحصیلات دانشگاهی خود را به پایان رساند سپس ایلینوی شیکاگو را مقصد کاری خود قرار داد و به آنجا مهاجرت کرد.
در شیکاگو دفتر مشهور سولیوان و ادلر فرانک را به استخدام خود درآورد. او با مکتب های شیکاگو هیچ آشنایی نداشت؛ از این رو با یکی از اساتیدش در تماس بود و او فرانک را با این مکتب ها به خوبی آشنا کرد.
پس از مدتی فرانک لوید رایت طرح هایی را به صورت مخفیانه در سال ۱۸۹۱ به اجرا درآورد؛ دوسال بعد استادکار فرانک متوجه فعالیت های مخفیانه اش شد، که موجب شد فرانک بلافاصله از کار اخراج شود.
این اتفاقات فرانک را به سمت مستقل شدن سوق داد؛ هرچند که فرانک با روز های سختی مواجه شد. اما پس از مدتی برای ساخت خانه جدید برای خودش، زمینی را در ویسکانسین خریداری کرد.
در همین حین ژاپنی ها ساخت یک هتل را در توکیو به او پیشنهاد داند، و این دقیقا آغاز فعالیت های جدی و پررونق فرانک لوید رایت بود.
از آن جا که ژاپن کشوری زلزله خیز است، فرانک با به کار بردن ایده ای نو، هتلی ساخت که هیچ زلزله ای موجب ویرانی آن نمی شد. خیلی ها منتظر بودند که با خراب شدن این هتل فرانک را کنار بزنند و مانع فعالیت ها و طراحی بی نظیر او شوند.
آمریکایی ها که با پیش بینی زلزله توکیو بیشتر از هرکسی منتظر بودند تا فرانک لوید رایت کنار برود؛ پس از وقوع زلزله با رسیدن تلگرافی به دست فرانک مبنی بر اینکه تنها ساختمانی که در زلزله آسیب ندیده است و مکانی امن برای زلزله زدگان شده است، هتل ساخته شده توسط او می باشد، دیگر از رقابت با فرانک کنار رفتند.
از آن زمان به بعد فعالیت های فرانک به طور جدی آغاز شد تا اینکه امروزه از او به عنوان مشهور ترین معمار تاریخ آمریکا و جهان یاد می شود.
آثار فرانک لوید رایت
از مشهورترین آثار فرانک لوید رایت، می توان به منزل روبی، منزل فالینگ واتر، خانه آبشار، هتل امپریال، تالیسین غربی، خانه انیس، کلیسای عید بشارت و… اشاره کرد.
کاخ مروارید واقع در مهرشهر در کرج ساخته شاگردان و همکاران او (در بنیادی که او تأسیس کرد) است.