استیو بالمر از مدیرعاملان موفق شرکت مایکروسافت ، کسی که دنیای تکنولوژی را عین بمب به صدا درآورد با بیوگرافی و سرگذشت جالبش قرار است دنیای شما را نیز متحول سازد.
بالمر در قسمتهای مختلف شرکت مایکروسافت شامل توسعه سیستمهای عامل، اجرا، فروش و پشتیبانی مدیر بودهاست. در ژوئیه ۱۹۹۸ بالمر به مدیریت مایکروسافت ارتقاء پیدا کرد. در ژانویه ۲۰۰۰ پس از آنکه بیل گیتس از سمت مدیرعامل استعفا داد، بالمر به این سمت برگزیده شد.
درحالیکه بیل گیتس بخش فنی را زیر نظر دارد، بالمر امور مالی را هدایت میکند. در سال ۲۰۰۳ میلادی بالمر ۸٫۳٪ از سهام خود را فروخت و تنها ۴٪ از آن را نگه داشت.
در ماه اوت ۲۰۱۳ اعلام شد که بالمر ظرف مدت ۱۲ ماه از سمت خود کنار خواهد رفت و کمیتهای که بیل گیتس هم یکی از اعضای آن است درمورد انتخاب مدیرعامل جدید تصمیم خواهد گرفت. نهایتاً در فوریه ۲۰۱۴، ساتیا نادلا به عنوان مدیرعامل جدید مایکروسافت انتخاب شد. بالمر که برای ۱۴ سال سکان هدایت مایکروسافت را برعهده داشت، ۴ درصد از سهام توییتر را (به ارزش ۸۰۰ میلیون دلار) خرید و به سومین سهامدار بزرگ این کمپانی تبدیل شد. سهام بالمر اکنون از جک دورسی، مؤسس و مدیرعامل کنونی توییتر بیشتر است.
شرکت جهانی و بزرگ مایکروسافت، خاص ترین افراد را در کنار خود نگه داشته است. تا که امروز از او به عنوان یک برند معروف و محبوب در دنیای تکنولوژی یاد شود.
استیو بالمر جز آن دسته از افرادی است که نه تنها به خاطر موفقیتش در پست و مقامی که به او محول شده است، بلکه به خاطر ثروتمند بودن او تنها با فعالیت در شرکت مایکروسافت در تمام دنیا شناخته شده می باشد.
بهترین راه حل برای افرادی که در ابتدای مسیر قرار دارند؛ یا که از شدت سردرگمی نمی دانند باید به چه کاری مشغول شوند. دنبال کردن بیوگرافی افراد موفق، بهترین راه حل برای آنان می باشد.
هر چقدر که زندگی افراد موفق را نظاره گر باشید و از سرگذشتشان با خبر شوید، به این پی خواهید برد که تلاش مستمر آن ها در دل دشوار ترین شرایط؛ از آن ها قهرمانانی ساخته است که نسل ها ی بعد نیز از آن ها نام خواهند برد و خودشان را مدیون زحمات چنین افرادی می دانند.
کمپ موفقیت می کند با بیوگرافی استیو بالمر مدیر عامل شرکت مایکروسافت او را همراهی کنید.
بیوگرافی استیو بالمر
۲۴ مارس ۱۹۵۶ استیو آنتونی بالمر مدیر عامل محبوب مشهور شرکت مایکروسافت در میشیگان آمریکا متولد شد. هنری بالمر پدر سوئیسی بالمر، کمپانی اتومبیل سازی فورد را برای مدت زیادی مدیریت کرده است؛ او کشور آمریکا را در سنین جوانی برای زندگی انتخاب کرده است، که در همان جا با بئاتریس آمریکایی، مادر استیو بالمر ازدواج کرد.
استیو در نوجوانی اش در دانشگاه فنی لاورنس دوره های آمادگی درسی قبل از ورود به دانشگاه را گذراند و در کنار آن دوره ی متوسطه ی خود را با موفقیت به پایان رساند. مدرسه ی خصوصی که بالمر دوران متوسطه اش را در آن گذراند، هم اکنون استیو بالمر را به عنوان یکی از اعضای هیات امنای مدرسه در کنار خود دارد.
استیو بالمر در دانشگاه هاروارد تحصیلات دانشگاهی خود را شروع کرد و توانست در رشته ریاضی کاربردی لیسانس خود را اخذ کند و از این دانشگاه فارغ التحصیل شود.
مدیریت تیم فوتبال دانشگاه هاروارد در آن زمان به عهده ی استیو بود؛ او همزمان به عنوان نویسنده در نشریه این دانشگاه خود را مشغول به کار کرده بود.
بیل گیتس که از دوستان صمیمی استیو بالمر می باشد؛ در آن زمان در خوابگاه دانشجویی اتاقش یک طبقه بالاتر از اتاق بالمر بود. این در حالی بود که هیچ کدام یکدیگر را نمی شناختند.
استیو بالمر یکی از نابغه های دنیای ریاضی، توانسته است جوایز بسیاری را در آزمون های مختلف ازآن خود کند. که حتی توانست امتیاز بالاتری را از بیل گیتس در آزمون برگزار شده توسط موسسه ریاضیات آمریکا دریافت کند.
فعالیت های استیو بالمر
کمپانی بزرگ Procter & Gamble محلی بود که بالمر به مدت دو سال پس از فارغ التحصیلی اش در آنجا مشغول به کار شد.
بالمر زمانی که می خواست به مایکروسافت ورود پیدا کند، از ادامه تحصیل خود در دانشگاه استنفورد در سال ۱۹۸۰ انصراف داد.
او در نهایت از سوی بیل گیتس در سال ۱۹۸۰، به عنوان مدیر مالی، به استخدام شرکت مایکروسافت درآمد؛ او سی امین کارمند ی بود که به شرکت مایکروسافت ورود پیدا کرده بود.
استیو بالمر در همان سال های ابتدایی فعالیتش در شرکت مایکروسافت حدود ۸ درصد از سود سهام آن شرکت و پنجاه هزار دلار حقوق ماهانه را دریافت می کرد. سهام بالمر تا سال ۲۰۰۳ ارزش بالایی پیدا کرد ولی با فروش ۸ درصد از آن، بالمر سهام خود را از شرکت مایکروسافت به ۴ درصد رساند.
سمت معاون ارشد در سال ۱۹۹۲ در شرکت مایکروسافت به بالمر داده شده. او در این شرکت پشتیبانی بخش های فروش، عملیاتی و سیستم عامل را نیز برعهده داشت.
سمت ریاست مایکروسافت از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۱ به بالمر داده شد تا به شخص دوم مایکروسافت پس از بیل گیتس که رئیس هیئت مدیره شرکت بود، بدل شود.
سرانجام در سال ۲۰۰۰ بالمر به مدیر عاملی شرکت مایکروسافت منصوب شد. او در این سمت امور مالی شرکت را دستخوش تغییراتی کرد تا سود بیشتری نصیب شرکت شود.
مدیریت بخش معماری نرم افزار مایکروسافت به عهده ی بیل گیتس بود که در سال ۲۰۰۶ آن را رها کرد؛ همین موضوع سبب نمایان شدن قدرت واقعی بالمر در امر مدیریت شرکت مایکروسافت شد.
با بازنشسته شدن بیل گیتس، بالمر با تغییراتی که در شرکت و روند کار آن ایجاد کرد؛ توانست ۱۶ درصد رشد مالی نصیب شرکت مایکروسافت کند. که همین تدابیر بی نظیر او در امر مدیریت، بالمر را به عنوان یکی از بزرگترین اقتصاددان ها به تمام دنیا شناسانده است.
شخصیت پرشور و هیجان بالمر، همیشه کارمندان و سرمایه گذاران شرکت مایکروسافت را برای ادامه دادن مسیر کار و فعالیتشان تشویق و ترغیب کرده است.
ثروت استیو بالمر
در تمام دنیا تعداد افراد خاصی وجود دارند که به عنوان ثروتمندترین ها شناخته شوند. وقتی صحبت از ثروتمندترین ها می شود، صحبت از ثروتی ۱۵ میلیارد دلاری و بالاتر می باشد؛ که استیو بالمر با ثروتی ۱۵ میلیارد دلاری به عنوان پنجاه و یکمین فرد ثروتمند در تمام دنیا شناخته شده می باشد.